Jump to content

Toggle shoutbox Chat DevilStrike Romania

Tribe : (16 May 2019 - 09:11 PM) da ..inca mai trece ! ;)
DnD : (13 May 2019 - 12:07 AM) mai trece cineva pe aici??
Tribe : (04 March 2019 - 09:48 PM) sper sa ai timp ..ca urmatoarea discutie sa se desfasoare in OFF-Topic ! ;)
Tribe : (04 March 2019 - 09:46 PM) doar la siturile de matrimoniale mai gasesti chat .. :)
Tribe : (04 March 2019 - 09:46 PM) da ..sunt si eu deacord cu eliminarea chatului ...nu , nu -mai ca nu mai este la moda ...dar m-am obijnuit cu pm-urile ...sau mesajele in alte retele ...si pina la urma \
jarvis : (16 February 2019 - 07:54 PM) Nu o să mai optez pentru chat
jarvis : (16 February 2019 - 07:54 PM) oricum
jarvis : (16 February 2019 - 07:50 PM) Serverul e aproape gata la mine
jarvis : (16 February 2019 - 07:50 PM) Dimineața am timp
jarvis : (16 February 2019 - 07:50 PM) De luni se reface comunitatea
Tribe : (14 February 2019 - 10:11 PM) o seara buna baieti ...si puneti mina pe telefoane ...ca aveti nelimitat , ce dumnezeu !!! :)
Tribe : (14 February 2019 - 10:09 PM) dar am pregatit generatia noua ...la aproape 40 sa mai joci cs 1,6 ...e doar de adevarata pasiune , sau nebunie ! ;)
Tribe : (14 February 2019 - 10:08 PM) hai...vorbim , la telefon sau aici sau pe unde vreti voi ca eu nu mai am tinta ...
Tribe : (14 February 2019 - 10:02 PM) Rbert si STEFAN 1 inca joaca si sincer ...ce se naste din pisica !... headshot da !!! =))/>
Tribe : (14 February 2019 - 10:00 PM) am ramas orfan fara voi ... si va zic si dece ...
Tribe : (14 February 2019 - 09:59 PM) DND ai acum VIP ...si cont pe viata ... gabi are fondator si lipsa de timp mereu ... asa ca mai multe puncte ..
Tribe : (14 February 2019 - 09:57 PM) astept raspunsuri din ambele parti ! ...
Tribe : (14 February 2019 - 09:56 PM) dar asta nu insamna ca nu va pot trage de urechii ! =))
Tribe : (14 February 2019 - 09:56 PM) saracul ! :)) ...a ramas singurul pe servere ...si imi este mila ..ca eu mam pensionat oficial ...
Tribe : (14 February 2019 - 09:55 PM) ca deja avem in tema planuri bune pentru comunitate ...si gabi le stie mult mai bine ca mine !
Resize Shouts Area

Schimbarea Internetului In Internet Gratuit Peste Tot In Lume .

Google youtube Microsoft internet gratuit devilstrike wifi free Facebook

No replies to this topic

#1
Tribe

  • Administrator FaceBook & Dj Forum
  • PipPipPipPip
    • ID No: 749
    • Group: Administrator
    • posts 192
    • Locationdigibuti
Data de 14 decembrie va putea produce schimbari majore pe intreg internetul,
chiar daca decizia se va lua in USA, s-ar putea ca peste o perioada sa resimtim si noi in Europa schimbarile.

Cum s-ar putea schimba internetul !?
Ei bine acum exista o neutralitate a internetului care inseamna ca niciun furnizor de internet nu poate conditiona sau bloca accesul la niciun site , deci daca ai internet si stai pe wifi vecinului , este ilegal ca firma de la care ai acces la internet sa ceara o taxa in plus sa intri pe situri ,gen facebook ,youtube sau google ,etc ... dar ce se pregateste este si mai si.

Incepand cu vara acestui an au inceput dezbaterile pentru a elimina aceasta neutralitate ,
lucru care a putea da ocazia furnizorilor de internet sa ceara taxe siturilor mari care sunt accesate de sute de milioane de utilizatori zilnic .

Cum ar putea face asta !? simplu !

Furnizori de internet ar putea restrictiona accesul la situri ,scazand viteza de incarcare
si cerand bani companiilor pentru a oferi o viteza mai mare de conectare , adica utilizatorul sa astepte mai mult timp sa se incarce un clip video de pe youtube de exemplu ,dar daca youtubul plateste catre furnizor o taxa ,utilizatorului se bucura de o incarcare mai rapida si repet pot face asta cu absolut orice site .

Dar cum ne-ar putea afecta pe noi din Romania !?

Automat facandu-se schimbari un USA ,furnizori de internet din Romania si din toata Uniunea Europeana vor fi si ei interesati de un profit mai mare si vor incepe presiunile , eliminarea neutralitati internetului .

Cum ne va afecta pe noi utilizatori aceasta schimbare !?

Pai acesti bani platiti de companii gen Facebook ,Youtube ,Google sau Netflix , etc. trebuie recuperati si fie utilizatorul va fi bombardat cu multe reclame ,fie va trebuie sa plateasca direct catre furnizorul de internet sa acceseze siturile la o viteza buna , fie va trebui sa plateasca la situri anumite abonamente lunare pentru diferite servici in plus ,
iar o parte din bani sa mearga la furnizorul de internet .

In urmatori ani eu vad urmatorul scenariul , internet gratuit peste tot.

Deja companiile mari precum Google , Microsoft , Facebook ,Amazon , etc ... investesc multi bani in retele de internet , mai ales WiFi.
Cind vor incepe sa detina o acoperire mare si vor distruge aproape mai toata concurenta si vor oferi servici care mai de care utilizatorilor, vor putea cere bani de la ei .

De ex: platesti 2 euro la Facebook si ai acces la facebook, messenger,whatsapp ...adica la toate servicile lor .Inca 2 euro la Google si ai acces la youtube ,gmail si google driver ... si tot asa .

Pana atunci cine stie cate servici vor mai lansa care vom deveni sigur dependenti si le vom plati ... ca na ,internetul va fi gratuit si internetul va fi tot de la ei .

sursa : eu pierdut in bezna internetului
Posted Image


Pentru noi nu ești un “user ”, ci un partener de discuție. Un om care știe și poate sa-și spună ideile. De aceea te încurajăm in continuare , să pui in practica și să fii in atentia celorlalti. Pentru că topicurile tale bune vor fi publicate si pe Facebook ,Youtube ,etc.

Echipa devilstrike.ro !!!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Devilstrike România
    Devilstrike Romania Radio Devilstrike Romania