Jump to content

Toggle shoutbox Chat DevilStrike Romania

Tribe : (16 May 2019 - 09:11 PM) da ..inca mai trece ! ;)
DnD : (13 May 2019 - 12:07 AM) mai trece cineva pe aici??
Tribe : (04 March 2019 - 09:48 PM) sper sa ai timp ..ca urmatoarea discutie sa se desfasoare in OFF-Topic ! ;)
Tribe : (04 March 2019 - 09:46 PM) doar la siturile de matrimoniale mai gasesti chat .. :)
Tribe : (04 March 2019 - 09:46 PM) da ..sunt si eu deacord cu eliminarea chatului ...nu , nu -mai ca nu mai este la moda ...dar m-am obijnuit cu pm-urile ...sau mesajele in alte retele ...si pina la urma \
jarvis : (16 February 2019 - 07:54 PM) Nu o să mai optez pentru chat
jarvis : (16 February 2019 - 07:54 PM) oricum
jarvis : (16 February 2019 - 07:50 PM) Serverul e aproape gata la mine
jarvis : (16 February 2019 - 07:50 PM) Dimineața am timp
jarvis : (16 February 2019 - 07:50 PM) De luni se reface comunitatea
Tribe : (14 February 2019 - 10:11 PM) o seara buna baieti ...si puneti mina pe telefoane ...ca aveti nelimitat , ce dumnezeu !!! :)
Tribe : (14 February 2019 - 10:09 PM) dar am pregatit generatia noua ...la aproape 40 sa mai joci cs 1,6 ...e doar de adevarata pasiune , sau nebunie ! ;)
Tribe : (14 February 2019 - 10:08 PM) hai...vorbim , la telefon sau aici sau pe unde vreti voi ca eu nu mai am tinta ...
Tribe : (14 February 2019 - 10:02 PM) Rbert si STEFAN 1 inca joaca si sincer ...ce se naste din pisica !... headshot da !!! =))/>
Tribe : (14 February 2019 - 10:00 PM) am ramas orfan fara voi ... si va zic si dece ...
Tribe : (14 February 2019 - 09:59 PM) DND ai acum VIP ...si cont pe viata ... gabi are fondator si lipsa de timp mereu ... asa ca mai multe puncte ..
Tribe : (14 February 2019 - 09:57 PM) astept raspunsuri din ambele parti ! ...
Tribe : (14 February 2019 - 09:56 PM) dar asta nu insamna ca nu va pot trage de urechii ! =))
Tribe : (14 February 2019 - 09:56 PM) saracul ! :)) ...a ramas singurul pe servere ...si imi este mila ..ca eu mam pensionat oficial ...
Tribe : (14 February 2019 - 09:55 PM) ca deja avem in tema planuri bune pentru comunitate ...si gabi le stie mult mai bine ca mine !
Resize Shouts Area

2019 ... Telefoane Si Iar Telefoane !

telefoane 2019 android microsoft noutati iso

No replies to this topic

#1
Tribe

  • Administrator FaceBook & Dj Forum
  • PipPipPipPip
    • ID No: 749
    • Group: Administrator
    • posts 192
    • Locationdigibuti
Da, vorbind de telefoane din noul an ! ... ne lasa uimiti sau pe alti socati de avansarea tehnologica , dar totusi noi stim multe despre
telefoane ,iata citeva noutati pe care trebuie sa ne asteptam in curand .
Sursa : eu pierdut in bezna internetului (noaptea :) )
Ultima stire e chiar derajanta pentru anumiti posesori insa si un avans tot pentru ei ... (mai in gluma mai in serios Microsoft moare! )Lenovo Z5 Pro GT, echipat cu Snapdragon 855, testat cu benchmark-ul AnTuTu înainte de lansarea oficială.

Lenovo Z5 Pro GT ar putea fi primul telefon cu Snapdragon 855 şi 12 GB RAM, producătorul chinez fixând data de lansare pentru finalul acestei luni.

Noul flagship promite să fie cel mai puternic dispozitiv mobil cu Android la momentul lansării, Lenovo având pregătite mai multe hardware, cea de top urmând a fi echipată cu 12 GB RAM şi 512 GB stocare. Preţul de lansare estimat la 650 de dolari americani nu pare exagerat, mai ales când luăm în considerare alternativele de pe piaţă. Chiar şi aşa, Lenovo Z5 Pro GT va fi unul dintre cele mai scumpe produse smartphone lansate până acum de un brand chinezesc.Potrivit informaţiilor încă neconfirmate oficial, toate versiunile Z5 Pro GT primesc ecran OLED de 6,4” cu rezoluţie Full HD+, nedecupat la partea de sus, întreaga parte din faţă fiind acoperită de acesta. Singurul loc unde este lăsată o ramă neagră îngustă este sub display, aceasta fiind o limitare a tehnologiei OELD folosite. De asemenea, acest dispozitiv abordeasă design-ul cu ecran glisant, camera foto frontală fiind „ascunsă” în spatele acestuia atunci când nu este folosită.Cât despre nivelul de performanţă oferit, Lenovo Z5 Pro GT promite să fie mai puternic decât un telefon iPhone XS Max. Chiar dacă scorul AnTuTu nu este cel mai mare printre telefoanele cu Snapdragon 855 verificate până acum, în condiţii reale de utilizare diferenţele vor fi practic insesizabile.Din păcate însă, este puţin probabil ca Lenovo Z5 Pro GT să aibă parte de o lansare simultană şi în afara Asiei, strategia producătorului chinez fiind de a promova în pieţele internaţionale brandul Motorola, pe care îl deţine de mai mulţi ani.
Galaxy S10 nu va fi compatibil cu folii pentru ecran din cauza senzorului de amprentă.

Samsung Galaxy S10 a fost testat cu Geekbench. Depăşeşte performanta lui Huawei Mate 20.Conform informaţiilor disponibile în acest moment, Galaxy S10 de la Samsung promite să ofere cea mai avansată tehnologie disponibilă pe smartphone-uri în 2019. Se pare însă că accesoriile „clasice” pentru smartphone-uri precum protecţiile pentru ecran ar putea fi lăsate în urmă în favoarea unor capabilităţi noi. Conform unui producător de accesorii pentru smartphone-uri, Galaxy S10 nu va putea fi folosit cu folie pentru ecran din cauza senzorului de amprentă.
Spre diferenţă de senzorul Symantec pentru deblocarea cu amprentă integrat în display de companiile din China precum Vivo, Oppo sau Huawei, Samsung apelează la o soluţie diferită. Producătorul sud coreean a ales să folosească un senzor produs de Qualcomm, care foloseşte ultrasunete pentru deblocarea telefonului. Se pare însă că acest lucru va însemna însă că anumite protecţii pentru ecran nu vor fi compatibile cu Galaxy S10.Conform Armadillotek, un producător de carcase şi folii pentru smartphone-uri, senzorul de amprentă de pe Galaxy S10 nu va funcţiona cu accesoriile sale pentru protecţia ecranului. Compania spune că a testat modele reale de Galaxy S10 în laboratoarele sale şi pe niciunul ecranul nu a putut fi deblocat atunci când exista o folie peste display. Acest lucru înseamnă că husele sale vor fi livrate fără protecţie pentru suprafaţa de sticlă frontală.Samsung a confirmat deja data la care va prezenta Galaxy S10 către publicul larg, organizând evenimente de lansare în San Francisco şi Londra pe 20 februarie, cu doar câteva zile înainte de Mobile World Congress 2019.Vivo confirmă Apex 2019, telefonul concept cu design inovator, pe care îl va prezenta în curând.

Pregătit pentru lansare în mai puţin de o săptămână, Vivo Apex 2019 a primit deja teaser video oficial, lăsând câteva indicii despre noul design de carcasă.

Noul smartphone pare să păstreze designul cu cameră foto retractabilă introdus de primul model Vivo Apex, ecranul decupat după conturul carcasei urmând să fie complet lipsit de perforaţii sau „breton” tăiat la partea de sus.

Designul „curat” este preluat la nivelul întregii carcase, Vivo Apex 2019 fiind un telefon fără butoane fizice instalate pe lateral, sau conector USB-C la partea de jos. Probabil, pe lista trăsăturilor nedorite intră şi perforaţiile pentru casca audio, sunetul urmând să fie redat prin sticla ecranului. Tot sub sticla ecranului s-ar putea afla şi senzorul de amprente, poziţionat ceva mai jos.
în locul conectorului USB-C, încărcarea acumulatorului se poate face în mod wireless, o carcasă acoperită cu sticlă sau material ceramic la partea din spate nepunând probleme în acest sens.Din păcate, în lipsa unei confirmări oficiale a listei cu specificaţii, toate acestea sunt simple speculaţii. Producătorul chinez şi-a demonstrat însă apetitul pentru inovaţie şi concepte radicale de design, reţeta dovedindu-se a fi una de succes pentru companie.


Motorola RAZR va fi relansat sub forma unui telefon pliabil de 1.500 de dolari.

Motorola RAZR a fost cel mai de succes smartphone cu clapetă al tuturor timpurilor, reuşind să se impună pe piaţă cu un design „futurist” pentru momentul respectiv şi un corp foarte subţire. în ciuda succesului modelului original şi al modelelor îmbuntătăţite care au urmat, trecerea la smartphone-uri a dus această serie de telefoane spre irelevanţă. în 2019 însă, telefoanele pliabile vor aduce pe piaţă înapoi design-urile de tip „clamshell”, iar Lenovo doreşte să readucă în prim plan brandul RAZR sub forma unui dispozitiv actualizat.Conform Wall Street Journal, Lenovo se bazează pe brandul RAZR pentru a intra pe piaţa de dispozitive pliabile, care momentan se bucură de un singur dispozitiv disponibil: Royole FlexPai, un dispozitiv care demonstrează mai degrabă limitările de design ale acestei categorii de produse. întrucât atât Samsung, cât şi Huawei se pregătesc de lansarea unor dispozitive pliabile în următoarele câteva luni, nu este tocmai ieşit din comun pentru un jucător important pe piaţa de electronice precum Lenovo să pregătească ceva similar.Motorola RAZR în varianta sa pliabilă va fi însă un produs foarte diferit faţă de cel original. Acesta va fi bazat pe platforma Android, care deja a fost confirmată pentru suport oficial pentru dispozitive pliabile şi va intra pe piaţă la un preţ nu tocmai accesibil. Conform informaţiilor publicate de WSJ, noul Motorola RAZR ar putea să ajungă la raft la un preţ de aproximativ 1.500 de dolari americani, semnificativ mai mult şi decât cele mai scumpe dispozitive mobile de pe piaţă, precum iPhone XS Max care porneşte de la 1.100 dolari.Dispozitivele pliabile sunt aşteptate însă cu preţuri mai mari. Modelul FlexPai de la Royole porneşte de la 1.300 dolari, în timp ce Galaxy F, dispozitivul pliabil al Samsung este aşteptat la un preţ de aproximativ 1.800 dolari americani.iPhone XR 2019 va fi ultimul model iPhone cu ecran LCD.

Ajunse suficient de ieftine pentru folosire la scară largă şi cu avantaje de necontestat în privinţa calităţii imaginii, ecranele OLED vor echipa în curând şi telefoanele din gama „accesibilă” iPhone XR.Potrivit informaţiilor apărute în publicaţia Wall Street Journal, începând cu anul 2020 Apple va lansa exclusiv telefoane echipate cu ecrane OLED. Asta înseamnă că succesorul iPhone XR pregătit pentru lansare în această toamnă va fi ultimul model iPhone nou lansat, echipat cu ecran LCD.

Abandonarea tehnologiei LCD are avantaje multiple, ecranele OLED fiind mai subţiri şi uşor de modelat după conturul şi forma carcasei, reducând sau eliminând cu totul rama laterală. Nu în ultimul rând, folosirea ecranelor OLED este cerinţă obligatorie pentru dezvoltarea unui model iPhone cu ecran pliabil.Schimbarea de plan vine însă ca un duş rece pentru principalul furnizor de ecrane LCD, Japan Display, deja aflat în dificultăţi financiare după ce Apple a redus producţia actualului model iPhone XR.
Microsoft a confirmat data la care va renunţa complet la Windows 10 Mobile.


Microsoft nu mai lucrează activ la platforma Windows 10 Mobile de aproape doi ani, compania anunţând că va înceta update-urile de funcţionalitate încă din 2017. Suportul pentru securitatea platformei a continuat însă, iar serviciile din jurul Windows 10 pentru smartphone-uri au continuat însă să funcţioneze. Se pare însă că anul 2019 va marca „decesul” eforturilor unui sistem de operare mobil de la Microsoft, întrucât în luna decembrie, suportul oficial dispare complet.Microsoft a anunţat că nu va mai lansa actualizări de securitate pentru sistemul de operare Windows 10 Mobile începând cu data de 10 decembrie 2019. Compania va considera acest moment ca finalul perioadei de suport pentru această platformă şi recomandă utilizaotrilor să facă tranziţia la dispozitive mobile bazate pe sistemele de operare Android şi iOS de la Google şi Apple.

Dispozitivele cu Windows 10 Mobile vor continua să funcţioneze, însă în lipsa unor actualizări de securitate periodice, platforma va deveni în timp foarte vulnerabilă la atacuri. Mai mult, anumite componente ale sistemului de operare, care sunt bazate pe serviciile cloud de la Microsoft vor înceta funcţionarea. Conform Microsoft, backup-urile pentru setări şi aplicaţii vor continua să funcţioneze până pe 10 martie 2020, iar anumite servicii precum upload-urile de fotografii şi backup-urile pentru sistemul de operare ar putea să funcţioneze până la 12 luni după data încetării suportului.Astfel, un dispozitiv cu Windows 10 Mobile care întâmpină probleme şi necesită restaurarea dintr-o copie de siguranţă, ar putea fi restaurat folosind un backup online chiar şi după data de 10 decembrie. Desigur, la finalul lui 2020 şi aceste funcţii vor înceta să funcţioneze.Windows 10 Mobile este ultima platformă Microsoft pentru smartphone-uri care încă primea actualizări, versiunea Windows Phone 8.1 pierzând suportul oficial pe 11 iulie 2017.

Echipa Devilstrike.ro
Posted Image


Pentru noi nu ești un “user ”, ci un partener de discuție. Un om care știe și poate sa-și spună ideile. De aceea te încurajăm in continuare , să pui in practica și să fii in atentia celorlalti. Pentru că topicurile tale bune vor fi publicate si pe Facebook ,Youtube ,etc.

Echipa devilstrike.ro !!!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Devilstrike România
    Devilstrike Romania Radio Devilstrike Romania